Rólunk

"A kiválóság nem örökletes. A minőség nem veled született. Csak akkor lehetsz a legjobb, ha a legjobbakkal veszed fel a versenyt.” (Gundel Károly)

Kik vagyunk?

A Várkonyi család régi álma valósult meg, amikor Gyula szívében megnyitottuk bisztrónkat. A bisztró az orosz „быстро” (gyorsan) szóból ered, és utal az 1815-ös orosz megszállás idejére, amikor a város szélén táborozó orosz katonák beszöktek a kiskocsmákba, és „bisztró, bisztró” kiabálásával ösztökélték iparkodásra a híresen lassú francia kiszolgálást.
 
tibiek.jpg

A konyhánk

Konyhánkon nem árulunk zsákbamacskát, a gazdag magyar kulináris hagyományokon alapuló ízeket a legmagasabb színvonalú modern konyha elvárásaival ötvözzük.Hisszük, hogy a jó ízhez a minőségi, tudatosan előállított alapanyag a legfontosabb, ezért a helyi, környékbeli őstermelőktől szerezzük be a legtöbb alapanyagot, így minden friss és adott a kifogástalan ételek elkészítéséhez.
kajcsi-lap.jpg

Egyedülálló kávékülönlegességek

A hosszú és tekintélyes történelemmel rendelkező Caffè Vergnano vállalat kávéit kínáljuk kedves vendégeinknek. A Vergnano olasz kávék értékei a következők: Magas minőség - folyamatos kutatás és minőség ellenőrzés, amely biztosítja a legjobb keverékek összeállítását, valamint a Tradíció – mivel a cég a Vergnano család magántulajdonában van négy generáció óta. Továbbá a Tapasztalat - 130 évnyi szakértelem az alapanyagok beszerzésében, a pörkölésben és a kiváló minőségű kávékeverékek összeállításában.
kv-kep.jpg

Bárpult egy étteremben?

Italkínálatunk több mint általában egy étteremben megszokott, ezért szerepel a nevünkben a bár szó is. Pálinkákból a békéscsabai Árpád Pálinkaház teljes termékskáláját kínáljuk, és saját pálinkánk is van az itallapon. A minőségi borok kedvelői is megtalálhatják számukra a megfelelő nedüt, a több mint 24 féle bort kínáló borlapukról, de rövid italok széles választéka, frissen csapolt és üveges sörök, valamint koktél és limonádékülönlegességek is várják kedves vendégeinket.
bar-kep.jpg
  • Asztalfoglalás:06 66 630-324